tisdag 17 april 2012

GIVE ME





Har nu bestämt mig vad jag ska ha på studenten, iallafall skor. Blir att beställa dessa;
Sen ha en "söt" vit klänning till. Tycker inte om när det blir för sött, så dessa skor blir hur snygga som helst till.

tisdag 3 april 2012

http://antibooi.blogspot.se

Söt Ante har skrivit ett fint inlägg om mig på sin blogg!

"Halloj där ute i bratvärlden nu ka jag inte vara sådär överdrivet långvarig av mig men aja nu råkade jag faktisgst sittar här med världens bästa super snygga Sofia som av nån kopnstig anledning komm till skolan super mega snygg idag (inte varje dag) aja var nog bara för att hon inte träffat mig på några daar :)"
Haha :) besök hans blogg vettja. http://antibooi.blogspot.se/

Har fått jätte mycket komplimanger om mitt hår i skolan idag! Färgade det mörkare igår och gick för första gången (!!!!!) till skolan med håret utsläppt utan löshår idag. Känns jävligt ovant men gud så skönt det är! Och alla tyckte det var så fint så det var väl tur.. :) Känns mer bekvämt med min längd nu då det har växt och blivit rätt så långt. Men, löshåret är fortfarande min bästa vän! ;) Men skönt att äntligen kunna gå utan löshåret och slippa se förjävlig ut. Ni som vet hur jag såg ut för 2-3 år sen i håret efter att jag blonderat det vet vad jag menar.

Sitter i skolan med mina goa klassisar och vi är lagomt irriterade allihopa. Vi fick håltimme vid 10 eftersom att vi är klara med svenskan, och sista lektionen började inte förens 13.35. Men vi pratade med Jörgen, läraren vi skulle ha om vi fick börja tidigare, och det fick vi. Så vi skulle börja vid 12, och när han kommer hade vi ingen sal att vara i så han gick och letade efter en sal medans några i klassen passade på att röka under tiden, och de sa dom till han att dom skulle göra. Och under tiden dom är ute och röker hinner han hitta en sal, så alla i klassen samlas där. Sedan frågar han "vart är Lisa K och resten?" då svarade jag att dom var ute och rökte. Då tog han sitt pick och pack och drog och medans han gick sa han "vi börjar 13.35". Så då blev han sur för att dom var ute och rökte fast dom hade sagt att dom skulle göra det under tiden. Så nu sitter vi här, bittra och goa allihop och får vänta ytterligare 1 och en halv timme på att få börja. Och blickarna vi i klassen får av honom går inte att beskriva, säger bara att om blickar kunde döda skulle vi vara döda allihopa. Byt jobb för fan.
Published with Blogger-droid v1.7.4

måndag 2 april 2012

STOCKHOLM

I fredags åkte jag och lillsyrran till sthlm och tillbringade helgen hos brorsan. Blev att äta gott, shoppa och umgås med varandra. Mysig helg, tack för den mina fina syskon <3 dock så saknades anna :( slänger även in bilder av lite saker som blev inhandlat. Älskar verkligen shortsen och skorna! love love love