onsdag 30 november 2011

Trivdes som fisken i vattnet i skolan idag då det fanns ett berg utav pepparkaksdeg. Mums, åt tills jag fick ont i magen. Och lite julkänsla fick man på köpet! Är bara 24 dagar kvar till jul. Just precis, 24 dagar!! Det är ju ingenting. Sen är det även bara 23 dagar kvar tills jag fyller år. Sjukt vad tiden går fort! Kändes som att jag nyss fyllde 18. Snart står det inte på förens jag sitter på ett ålderdomshem med ett tandlöst men charmigt leende och behöver hjälp med att torka mig i arslet.. haha. Nej, så fort hoppas jag då inte tiden går. Hmm, nu känner jag att mina ögon går kors och tvärs för dom orkar inte hålla sig uppe mer, så säger nu godnatt :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 27 november 2011

Bjuder även på lite bilder från i onsdags då jag & mitt härliga gäng var ut. Är lyckligt lottad som har dessa människor i mitt liv!
Emma & jag

Krillan

Lina, Ante, Krillan & jag

Emma, Krillan, jag, Lina & Anders

Krillan, jag & Anders

Emma

Ante

Ante & Emma

Blev utgång i Rättvik i fredags. Jag och Jasmin följde med krillan hem direkt efter skolan. Gjorde oss i ordning sen drog vi hem till Krillans mamma och förfestade där, krusmus kom också. Träffade även på lite nytt folk, Mattias och Clint. Riktigt trevliga typer dedär! Efter ett tag drog vi vidare till bowlingen, och där var det riktigt roligt. Fick även en "tant" på 43 år efter mig.. hon var efter mig hela tiden sen tillslut sa hon "jag måste få kyssa dig" sedan tog hon tag i mitt huvud och tröck in tungan i munnen på mig?! haha. Sedan sa hon, "tack vare dig har jag nog blivit lesbisk, vill såå gärna att du ska följa med mig hem inatt". Usch. Men om man bortser från henne får kvällen 10/10. Igår låg jag mest och sov hela dagen, var lite sliten. Och idag har jag inte heller gjort så mycket mer. Varit hemma och tagit det lugnt bara. Är ju första advent och allt, så har gjort lite negerbollar som vi ska äta strax och tända första adventsljuset bara Mallan kommer hem från Hudiksvall. Mysigt!
Jag och Clint

Jasmin

Mattias, Jasmin, jag och Clint

Clint

torsdag 24 november 2011

Haha alltså vilken kväll!! Tror det blev lite för mycket av det goda då jag, Lina och Emma köpte oss en varsin vin box och alla tre drack upp mer än hälften sen blev vi bjudna på en massa på krogen. Emma och Lina kom förbi för ett litet tag sen och då berättar dom att dom suttit runt toaletten imorse och spytt tillsammans, haha. Men nu mår vi alla bra. Och kvällen var så jävla rolig. Började med förfest hos mig och sedan drog vi vidare till etage. Lär även berätta att jag pratade med min granne igår och sa att vi skulle ha fest och frågade henne om de var lugnt så att vi inte störde deras små barn, och då fick jag till svar "ja herregud klart du ska festa! Vi har hört förut att ni har festat men ni sköter er så bra och det är inget vi störs av. Har tillochmed berättat för mina arbetskollegor vilken bra granne jag har. Du är toppen!". Var riktigt kul att höra! Men nu så ska jag ta en dusch och fräscha upp mig lite inför en kväll i restaurangen då vi har kvällsöppet.
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 23 november 2011

Fick en fråga igår om jag ville med ut på krogen idag då det är gratis inträde och allt. Och självklart tackar man inte nej till det! Men sedan kom jag på att "fan, jag har ju glömt mitt löshår hemma i nås.." och skulle aldrig komma på tanken att gå på krogen utan det, känner mig naken då. Som tur är så börjar jag inte förens halv 1 idag så imorse blev det upp och hoppa 06.00 och ta en buss hem till Nås för att hämta det, och nu sitter jag på en buss som ska ta mig till Falun igen. Lite små drygt men helt klart värt det. Och på tal om hår.. är så sugen på en förändring! Har varit mörkhårig några år nu så till våren har jag bestämt mig för att färga det ljusbrunt, samma färg som bilden visar.

söndag 20 november 2011

Kan spendera timmar med att sitta och kika runt på skor på internet. Kan då säga en sak, att om jag hade varit gjord av pengar hade jag inte tvekat en sekund på att köpa hem dessa skor.


onsdag 16 november 2011

I måndags bokade jag tid för tatuering. Så den 8 december blir det att tatuera in texten som bilden visar. Kommer att göra den på revbenet. Åh så fint det kommer bli!! Har även kommit på texten själv, sedan fick jag hjälp av min engelska lärare med den i våras då jag är jäkligt osäker när det gäller engelska. Texten kommer att stå för dom som står mig närmast om hjärtat. Familjen, djuren och mina närmsta vänner. Lääängtar.. kanske inte är så smart att ta revbenet som första tatueringsställe då det sägs vara det ondaste stället att tatuera sig på. Men vill man vara fin får man lida pin.. ;)
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 13 november 2011

Fick hem denna underbarar klänning i veckan som mamma beställt hem åt mig! Åh, älskar den! Är lätt min nya favorit klänning. Längtar tills ett tillfälle då jag får bära upp den. Tusen tack mamma <3
Idag är det även farsdag, så ska nu baka lite medans alla andra ligger och sover mitt på dagen. (Har lyckats smitta stackarna med min förkylning) Blir att göra en hallon -vit choklad kräm. Blir nog riktigt gott!

lördag 12 november 2011

Alltså vilken värdelös dag. Värdelös helg överhuvudtaget. Och saken blir inte bättre av att skolan tar kål på mig. Ärligt talat så förstår jag inte varför jag går hotell och restaurang? Jävligt smart jag är som kommer på det nu efter 2,5 år. Visst, det är kul i skolan då vi väl har praktiskt och är i köket, men det är mycket tack vare mina klasskamrater. Men själva linjen intresserar mig inte ett dugg och att jobba i restaurang som kock/servitris är absolut inget jag drömmer om. Skulle kunna jobba inom hotell och restaurang ett tag efter studenten tills jag jobbat ihop pengar till att göra det jag verkligen vill; gå en makeup artist utbildning. Tycker det är skitkul att hålla på med smink! Om jag har en dag då jag absolut inte har någonting att göra kan jag stå i timmar och sminka mig själv och testa lite sminkningar som jag inte haft förut. Iår har det kommit ett stylist program i Falun där dom får sminka, göra håruppsättningar och en massa roligt. Alltså skulle lätt ha hoppat av linjen jag går nu och börja där istället, men skulle inte klara av att gå 3 extra år i skolan då jag redan gått om ett år. Skulle även vilja gå en bartender utbildning. Sedan skulle jag även vilja gå på djurvård i Norrköping, för där får man vara vid Kolmården och hjälpa till och ha praktik. Skulle vara rena drömmen att dagarna i ända vara inne i delfinariet då jag ända sedan jag var liten varit förtjust i de fantastiska djuren. Aja, får ge mig själv en spark i arslet och slutföra det sista halvåret i skolan. Sedan kan jag att luta mig tillbaka och ge mig själv en klapp på axeln och med ett stort leende välkomna det jag kommer att kalla friheten. Sedan står det inte på förens mitt liv kommer att förgyllas med en liten Per. Åh så jag längtar!
Jag, skoltrött och jävligt less? Nää, inte alls!
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 9 november 2011

Känner mig som en 200 kilos klump som har sprungit ett maratonlopp, är helt slut i kroppen. Har svårt att andas, blir andfådd bara av att gå en meter, låter som att jag snarkar då jag andas osv, osv.. har bäddat ner mig i soffan med en negerbollsdeg som jag gjort (ja, det heter negerboll, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Chokladbollar, vad är det för något?). Kör dessutom med en "farfar style" som jag så fint kallar det, vilket innebär att jag har en papperstuss upptryckt i vardera näsborre. Väntar på att grey's anatomy ska börja, sedan Ska jag byta soffläge till sängläge för att invänta John Blund. Har som tur är sovmorgon till 12 imorgon då vi har kvällsöppet med restaurangen. Aja, nog om detta onödiga trams. Hoppas ni har en bra kväll!
Published with Blogger-droid v1.7.4

måndag 7 november 2011

Gick såhär bra att tvätta för mig.. så äger nu runt 15 par strumpor i samma storlek som bilden visar, haha!! Lyckades även med att missfärga lite kläder då jag efteråt såg att jag hade slängt in vitt bland svart/mörk blått.. smart Sofia, smaaaart
Published with Blogger-droid v1.7.4
Blev hemma från skolan idag då en förkylning jag åkt på bara blivit värre, som tur är så hade jag bara en lektion så blir inte så mycket jag missar. Sen när man kliver upp ur sängen kan man få en yrsel känsla och det blir svart för ögonen, och idag vek benen ihop sig på mig. Första gången det har hänt! Var lite otäckt..Tänkte ha en "tycka synd om mig dag" tills jag fick syn på all tvätt då jag väl klev upp ur sängen.. så fördriver nu tiden med att tvätta och städa, tycka synd om mig får jag göra då jag har tid för det.
Published with Blogger-droid v1.7.4

fredag 4 november 2011

Nyss hemkommen efter att ha varit i björbo och kollat på västerdalsderby i hockey, Vansbro-Björbo. Lite tråkigt att Vansbro förlorade med 2-8 men det var en spännande match iallafall. Nu har jag lagt mig tillrätta för att invänta John Blund för en god natts sömn. Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

Dax för lite morgonmys med hjärtat
Published with Blogger-droid v1.7.4

torsdag 3 november 2011

RIHANNA +

Då var jag hemma i Nås igen efter en vistelse i Stockholm. I tisdags blev det att se den efterlängtade konserten med Rihanna som jag väntat i 11 månader på. Och den var så sjukt bra! Hon levererade verkligen och hade en sån otrolig utstrålning. Man märkte då inte på henne att hon ställt in konserten kvällen innan i Malmö pga sjukdom. Sedan lär jag även säga att vi hade en sån otrolig tur som fick se henne. Måndagens konsert i Malmö blev somsagt inställd, likaså gårdagens. Är totalt ca 25 000 som åkt till både Stockholm och Malmö för att se henne, är även en del som rest ända från Island, sedan blir konserterna inställda. Så himla tråkigt för dom.. Så säger det återigen - vi hade en himla tur!! Bra platser hade vi också, hade "golden circle" ståplatser som var de närmast scenen avspärrat från de "vanliga" ståplatserna. Så stod 10 meter ifrån scenen ungefär, och hade gott om utrymme och inga som puttates eller trängdes.
Är riktigt nöjd med denna bild som jag tog!
På onsdagen blev det upp och hoppa och åka in till Stockholm för att shoppa lite innan det blev dags att åka hem igen. Jag och Mallan gick runt i 6 timmar ungefär, tycker det är roligt att bara gå runt och kolla.. :) Men hittade en väska som blev min + en matchande plånbok och även ett linne.

tisdag 1 november 2011

Gick upp vid 9 imorse för att göra mig iordning och packa lite. Och nu strax åker jag och mor min mot djurås för att hämta upp Malin Eriksson och sedan vidare till Stockholm där vi ska möta upp brorsan sedan bär det av mot globen för att se Rihanna. Kommer att bli grymt!!! Efter ett år av väntan är det nu dags.
http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg&ob=av3e