tisdag 30 augusti 2011

Har spenderat dagen med att åka buss till och från Mora. Har varit dit och spänt tandställningen. Så för er som inte visste det så har jag tandställning och har haft det i snart ett år. Är dessutom jävligt söt i de :) skämtåsido, tycker andra är fruktansvärt söta i de men jag ser bara rolig ut. Men nu står det förhoppningsvis inte på förens den ryker. Blir att äta marineradlax och potatisgratäng så fort jag kommit till lägenheten. Så jävla gott, tror jag hungrar ihjäl snart. Sen blir det att städa och göra det fint i lägenheten då det imorgon kommer några från klassen hem till mig för att dricka lite, sedan blir det utgång. Kommer att bli riktigt trevligt! Visar sig hur vi kommer klara av skoldagen på torsdag bara, men det är smällar som man får ta. Puss!
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 28 augusti 2011

Klockan är nuu, halv 3? Och jag ligger i sängen och äter ostkrokar med Ragnar efter en jävligt klockren kväll i dala järna. Vi har det bra vi, jag och Ragnar

lördag 27 augusti 2011

Blixtar och dunder

Sitter just nu och äter ostkrokar och snackar lite gojja med mor min. Åskar utav fasiken här just nu och regnet vräker ner, man hör hur fönstren dallrar. Tycker det är mysigt med åska, till en viss grad, men har ändå respekt för den. Speciellt då det nu i somras skedde en dödsolycka här i Nås på grund av åskan. Men nog om åskan, nu ska jag göra mig iordning för.kvällen och krama om hunden som ligger bredvid mig och vill ha uppmärksamhet. Och just det! Idag tog bror min sitt pick&pack och flyttade till Stockholm. Roligt! Får hoppas på att han kommer att få det så bra där. Men om han nästa gång jag träffar han har börjat tala stockholmska, då får jag allt ta och lära han riktig svenska igen. Puss!
Blev en riktigt rolig kväll igår, men det kan inte bli annat än roligt med sällskapet jag hade. Men tycker dessvärre att folk rentutsagt ska ta och hålla käften och inte säga saker som inte stämmer om andra (handlar inte om mig). Nu blir det att ladda om för ikväll blir det Marie Memorial After Race i Dala-Järna, jävligt sköjjj.



Avicii & Sebastien Drums – My Feelings For You - Radio Edit

fredag 26 augusti 2011

Då kör vi all in lindesnäs ikväll! Befinner mig just nu hemma hos Louise och Michael med trevligt folk. Detta kommer bli en fruktansvärt bra kväll!
Och grattis till världens bästa mormor som fyller år <3

torsdag 25 augusti 2011

Idag blev det att skogsmulla lite med klassen. Var ut och plockade lingon och blåbär. Och sedan när det blev dax för rensning blev min uppgift att springa ut och in och släppa ut alla småkryp som råkat blivit med, haha, djurvän som jag är.. Imorgon blir det att spela golf, kommer bli riktigt roligt! Hoppas bara att vädret är på våran sida.
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 24 augusti 2011

Just nu..


.. Felix gulaschsoppa (så jävla god!!) och True Talent på tvn.
Lite bilder från tv rummet. Börjar på att bli nöjd! Saknas dock lite tavlor, men det kommer så småningom.






tisdag 23 augusti 2011

Nu är barbordet uppe. Kan bara säga tusen tack till min far som var så snäll och åkte hit med det och hjälpte mig att sätta upp det. Lägger nog upp en bild på det imorgon, lär städas först för det ser ut som en ungkarlslya här. Ligger iallafall just nu i soffan och ser på någon krokodilfilm skräckis, tycker inte det är konstigt att jag inte törs ha tårna framme när jag ska sova om jag ska se sånt här. För vem vet om det kommer en krokodil och biter en i lilltån....
Idag blev det att "ta hand om" alla HR ettor i skolan, var intressant att se vad det var för nya filurer. Jag blev placerad i köket där det blev att baka rulltårtor för fulla muggar, så har nu ätit så mycket så jag har ont i magen. Känner att detta sista år kommer att bli riktigt bra, trivs så mycket med min klass som är helt underbar. Väntar just nu på far min som är på väg hit med ett barbord som vi ska sätta upp, kommer nog att bli fint :)


måndag 22 augusti 2011

Haha! Stod nyss vid spegeln jag har vid fönstret och borstade håret, sen ser jag hur en kille i huset mitt emot håller på och dansar med en handduk runtomkring sig. Plötsligt så tappade han handduken, sedan kollade han ut genom fönstret och såg att jag såg honom, snabbt som blixten sprang han in i ett annat rum. Hahaha!!!!! Alltså har skrattat så mycket så jag lär nog ha byggt upp bra med magrutor. Tycker självklart lite synd om honom men det gör saken nästan ännu roligare, sägs ju att skadeglädjen är den sanna glädjen ;)

Kär. Bara jag får in pengarna jag fått tillbaka från skatten in på kortet blir dom mina, mums.

söndag 21 augusti 2011


Är nu tillbaka i Falun efter en riktigt bra sommar hemma i Nås. Har lagt mig tillrätta i soffan för att se på Wallander som börjar strax, sedan blir det upp och hoppa imorgon då skolan börjar igen. Hoppas detta år kommer gå fort! Sen är jag fri, fri som en fågel.

Vill även säga stort grattis till min goa vän Sandra som fyller år idag, hoppas du haft en fantastisk dag <3 love

lördag 20 augusti 2011

Sitter just nu och sjunger med i Ted Gärdestads låtar. Nästan så jag borde spela in och lägga in här så ni får höra hur vackert det låter :) ...fast ne, ni får nöja er med orginalet
Ted Gärdestad – Så mycket bättre
Ted Gärdestad – Kom i min fantasi
Ted Gärdestad – Rockin' 'n' Reelin
Ted Gärdestad – Come Give Me Love
Mmm så gött

Åh vilken rolig kväll vi hade igår! Började med kräftskiva hemma hos oss med trevligt sällskap. Sedan kom limousinen och hämtade oss vid halv 11 så då bar det av mot Lindesnäs. Var inte allt för mycket folk där men hade fruktansvärt roligt iallafall, man har det så kul som man gör det! Och med det umgänget jag hade omkring mig kunde det inte bli bättre. Var nära på att bli utslängd två gånger men det räckte med att ge vakterna en hundvalpsblick så blev knäna svaga på dom och man fick vara kvar ;) Men som sagt, kvällen var fruktansvärt rolig, den roligaste på länge. Idag blir det att inta soffläge med en bra film och (förhoppningsvis!!!!)  pizza.

Lite bilder från igår;


fredag 19 augusti 2011

Eftersom att jag är rätt udda av mig så kör jag ikväll på min super fina klänning från Nelly nedstoppad i mina midjebyxor.

Hm, försökte få till en bra bild så man ser hur det ser ut. Men är typ sämst i världen på att ta kort på mig själv som blir "bra" och samtidigt hålla kameran still, så denna bild får bli en liten försmak.. det ser dessutom bättre ut i verkligheten. Plus att jag nu såg att färgen såg ut som den alltid brukar på denna bild, haha sämst somsagt. Nej nu tycker jag att alla får ta och komma hem för fan vad det kryper i skinnet på mig, roligt ska vi ha ikväll. jävligt roligt

Deadmau5 – Sofi Needs A Ladder
Klockan är endast halv nio men ändå är jag hur pigg som helst. Standard tid att gå upp för mig ligger runt 12-1.. Vaknade även med ett leende på läpparna, känner att denna dag kommer att bli så fruktansvärt bra! Blir lindesnäs ikväll med mina systrar och våran mor och några vänner till oss, och innan det så ska vi äta kräftor och ha det trevligt här hemma hos familjen Olsson. Är även riktigt nöjd med hårfärgen, slänger upp en bild så fort jag orkat fixa till mig lite. Nu blir det att morgon mysa lite med Ragnar en timme eller två innan det är dags att gå upp och fixa och dona lite :) han sitter på min mage med huvudet på sne och kollar på mig och spinner och gör allt för att få min uppmärksamhet, haha sötnos

torsdag 18 augusti 2011

Blev en lång dag i Vansbro idag, bäst av allt var då vi svängde förbi vid karamell folket och köpte godis, Mm så gött! Blev runt 1,5 kilo allt som allt ;) Sitter just nu med färg i håret och ser sådär lagomt söt ut som man gör då man färgar håret, men ska alldeles strax skölja ur det, så får hoppas på att det blir bra! Är någon kastanje brun färg jag slängt i. Sedan när jag är klar med det blir det att krypa ner i soffan och se på film med mina fina syskon. Mys
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 17 augusti 2011

Tänk att en katt kan göra en så lycklig. Blir helt varm inombords bara jag kollar på honom.
Published with Blogger-droid v1.7.4
Lyckades även med att gå upp 1,5 kilo under vistelsen i Grekland! Är skit nöjd, jag som annars aldrig går upp ett gram fast jag äter pizza minst en gång i veckan och massa andra onyttigheter varje dag.


Ikväll blir det att grilla med min älskade familj, alla sex familjemedlemmar och mormor&morfar. Var länge sedan då Anna nuförtiden är bosatt i Malmö.

Bilder från Grekland, Santorini













Fick för oss att vandra upp på berget till kyrkan ni ser mitt i berget




Kyrkan



Utsikten från kyrkan







Hotellet vi bodde på